PRAKTIJK VAN GRIEKEN

De praktijk is op alle werkdagen geopend van 08.00-17.00.

020-6901984

SPREEKUUR

Ochtendspreekuur van 08:30 tot 11:30 en middagspreekuur van 14:00 tot 16:00.

Het spreekuur is uitsluitend volgens afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u in de ochtenduren bellen. Belt u voor 10 uur, dan kunt u vaak nog dezelfde dag terecht. Een afspraak duurt 10 minuten. Als u meerdere vragen heeft of een langer gesprek wilt, geeft u dit dan aan bij de assistente, dan houdt zij daar rekening mee in de agenda.

Er is geen apart telefonisch spreekuur. U kunt in de ochtenden wel altijd bellen voor korte adviezen en uitslagen van onderzoeken. Indien nodig, maakt de assistente een notitie en belt de dokter u terug. Tussen 12.30 en 13.00 uur lunchen wij en zijn dan telefonisch alleen bereikbaar voor spoedgevallen.

SPOED

020-6901984 en kies 1 in het keuzemenu.

Als elke seconde telt, bel 112

Buiten praktijktijden kunt u bellen naar de huisartsenpost: 088 0030 600

EHBO

Voor eerste hulp (open wonden, kneuzingen, brandwonden etc.) kunt u altijd direct terecht. Als u van tevoren belt of laat bellen, houden wij rekening met uw komst.

HUISBEZOEK

Huisbezoeken worden meestal tussen 12:00 en 14:00 afgelegd en kunt u aanvragen vóór 11 uur. Huisbezoeken zijn bedoeld voor patiënten die fysiek niet in staat zijn naar de praktijk te komen. Omdat er in de praktijk betere mogelijkheden zijn voor onderzoek en behandeling, verdient het de voorkeur om -indien mogelijk- naar de praktijk toe te komen. De praktijk is gelijkvloers en heeft geen drempels.

RECEPTEN

Voor de aanvraag van herhaalrecepten belt u bij voorkeur vóór 11 uur. U kunt dan de volgende werkdag uw medicatie bij de apotheek ophalen.

HUISARTS IN OPLEIDING

Dokter van Grieken werkt samen met dokter Fortuin mee aan de opleiding van nieuwe huisartsen. Dit gebeurt in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam. Dit betekent dat er jaarlijks een huisarts in opleiding (HAIO) is in de praktijk. De HAIO heeft een eigen spreekuur en werkt onder supervisie van uw eigen huisarts. De HAIO is bevoegd om zelfstandig te werken.

Als u speciaal door dokter van Grieken of de HAIO geholpen wilt worden, kunt u dit van te voren vragen. Wij proberen met uw wens zo veel mogelijk rekening te houden.

Tot 1 september 2024 is Danielle Berkhout de huisarts in opleiding in de praktijk.

INSCHRIJVINGEN

De praktijk van dokter van Grieken is in principe vol. Nu vinden wij het wel belangrijk dat mensen die in Diemen centrum of de Sniep wonen en nog geen huisarts in de buurt hebben, zich kunnen inschrijven bij een huisarts in de buurt. Voor de mogelijkheden kunt u kijken bij nieuwe patiënten

Bent u een partner of gezinslid van een ingeschreven patiënt en wilt u zich inschrijven, neem dan contact op met de assistente. Zij zal u verder helpen.

HUISARTSEN

Mw. M.I. van Grieken. Spreekuur op maandagochtend, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Per 1 april 2016 heb ik de praktijk van mijn vader, dhr. A.A. van Grieken, overgenomen. Na vijf jaar waarnemend huisarts te zijn geweest, was de tijd rijp voor een volgende stap. Mijn voornaamste aandacht gaat uit naar een prettige open communicatie en hoge mate van persoonlijke betrokkenheid. Daarnaast heb ik extra affiniteit met de gynaecologie, kindergeneeskunde en sport- en beweging. Ook voor kleine chirurgische ingrepen kunt u bij mij terecht.

Mw. EM Eegdeman: Spreekuur op maandag en donderdag

 

ASSISTENTE

Monique Bart en Sonja Klopper – Bij de doktersassistente kunt u aan de balie of telefonisch met veel praktische vragen terecht. Met haar maakt u de afspraken. Zij is er ook voor wondverzorging, hechtingen verwijderen, uitspuiten van oren, injecties, vaccinaties en het aanstippen van wratten. Zij neemt bloed af voor onderzoek en doet urineonderzoek.

PRAKTIJKONDERSTEUNING

Bernadette Labruyère – De praktijkondersteuner (POH-S) houdt zich voornamelijk bezig met de zorg voor en begeleiding van patiënten met diabetes, longaandoeningen, hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten. Zij is aanwezig van maandag t/m donderdag.

Martin Fengler – De praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ) biedt steunende, adviserende en explorerende gesprekken bij psychische klachten. Hij werkt op dinsdag en donderdag.

Jaap Meijer Praktijkondersteuner-GGZ speciaal voor de jeugd (0-18 jaar). Hij werkt op woensdagmiddag.

WAARNEMING

Tijdens vakanties of nascholingen neemt dokter D. Fortuin waar voor dringende vragen en problemen.

 

ADRES

Prinses Beatrixlaan 7 1111 EX Diemen

Praktijk Fortuin 020-6996236
Praktijk van Grieken 020-6901984
Praktijk Teszler 020-6901837
Praktijk Bruinsel 020-6901828

Na 17.00 uur en op weekend- en feestdagen kunt u in geval van spoed bellen met de huisartsenpost; telefoon 088 00 30 600

HUISARTSEN DIEMEN CENTRUM