NIEUWS

 

Maakt u zich zorgen of u het Coronavirus heeft?

Kijk op de website van het RIVM of u in de risicogroep valt. Als dat zo is, BEL dan met ons voor advies. Kom aub NIET langs op de praktijk. Voor de aanvullende adviezen tegen het coronavirus, kijk dan op deze huisartsen website www.thuisarts.nl

Praktijkvoering tijdens Coronacrisis 

Van 16 maart tot 6 april zullen alle routine controles zoals bijvoorbeeld afspraken bij praktijkondersteuner of voor bloeddruk worden verzet of telefonisch afgehandeld. Ook zal het niet mogelijk zijn bloed te prikken op de praktijk. Dit doen we om het risico op Corona besmetting te verlagen en de mensen die in een risico groep zitten te beschermen.
Alleen de spoedgevallen zullen gezien worden op de praktijk de komende weken.
Als u hoestklachten heeft, met of zonder koorts, moet u thuis blijven. Mocht u zich zorgen maken over uw gezondheid bij hoestklachten en koorts neem dan telefonisch contact op met de praktijk. De assistente zal een verdere inschatting maken. 
Personen ouder dan 70 met een chronische ziekte en hoestklachten met koorts wordt ook geadviseerd contact op te nemen met de praktijk. Zoals ook beschreven in de richtlijn op thuisarts.nl (zie hierboven)

Waarnemer praktijk Bruinsel

Helaas is door ziekte de vaste waarnemer uitgevallen en zijn er momenteel verschillende waarnemers aan het werk. Dokter Bruinsel hoopt binnenkort weer een nieuwe vaste waarnemer aan te trekken.

Nieuw personeel

Per 1 december is Merle Flohr  het assistenten team van Teszler en Bruinsel komen versterken. Wij zijn hier erg blij mee. Zij is een ervaren assistente en een grote aanwinst voor het hele team.

No-Show/ Niet verschenen op afspraak-tarief
Het komt tegenwoordig helaas steeds vaker voor dat men zonder tijdig af te zeggen niet op een afspraak verschijnt.
Gezien de drukte in de praktijk ervaren wij dit als vervelend, omdat wij dan iemand anders hadden kunnen helpen op dit tijdstip.
Dit geldt voor afspraken bij de assistentes, de praktijkondersteuners (POH-S en POH-GGZ) en de huisartsen.
Indien u nalaat een afspraak tijdig af te bellen, dan ontvangt u een waarschuwing. Indien u voor een tweede keer niet verschijnt zonder bericht, dan sturen wij u een nota ter hoogte van 25 euro. U moet deze nota zelf betalen. Uw zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

NHG accreditatie
Per januari 2017 is de HOED Diemen centrum NHG geaccrediteerd. Dit is een kwaliteitskeurmerk opgesteld door de beroepsgroep.

Huisartsen in opleiding
Dokter Teszler en Bruinsel hebben een huisarts in opleiding werkzaam in de praktijk. Dit is tot 1 maart 2021 dokter Cremers.

Vakanties 2019:

Fortuin: 

van Grieken: 

Teszler: 16 t/m 20 maart en 30 maart t/m 3 april (geannuleerd ivm Coronavirus)

Bruinsel: 27 april t/m 1 mei

Wrattenspreekuur

Voor de behandeling van wratten kunt u een afspraak maken met de assistente.

ADRES

Prinses Beatrixlaan 7 1111 EX Diemen

Praktijk Fortuin 020-6996236
Praktijk van Grieken 020-6901984
Praktijk Teszler 020-6901837
Praktijk Bruinsel 020-6901828

Na 17.00 uur en op weekend- en feestdagen kunt u in geval van spoed bellen met de huisartsenpost; telefoon 088 00 30 600

HUISARTSEN DIEMEN CENTRUM