NIEUWS

 

Maakt u zich zorgen of u het Coronavirus heeft?

Als u klachten heeft van verkoudheid en of koorts kunt u het landelijk nummer 0800-1202 bellen voor overleg en het eventueel laten afnemen van een test.

Kijk op de website van het RIVM of u in de risicogroep valt. Als dat zo is, BEL dan met ons voor advies. Kom aub NIET langs op de praktijk. Voor de aanvullende adviezen tegen het coronavirus, kijk dan op deze huisartsen website www.thuisarts.nl

Praktijkvoering tijdens Coronacrisis 

De praktijk is telefonisch bereikbaar voor alle vragen en we hebben aangepaste spreekuren. De assistente kan u verder helpen.
Er zal nog zoveel mogelijk telefonisch afgehandeld worden om het risico op Corona zo klein mogelijk te houden.

Als u hoestklachten heeft, met of zonder koorts, moet u thuis blijven. Mocht u zich zorgen maken over uw gezondheid bij hoestklachten en koorts neem dan telefonisch contact op met de praktijk. De assistente zal een verdere inschatting maken. 
Personen ouder dan 70 met een chronische ziekte en hoestklachten met koorts wordt ook geadviseerd contact op te nemen met de praktijk. Zoals ook beschreven in de richtlijn op thuisarts.nl (zie hierboven)

Waarnemer praktijk Bruinsel

Dokter Bruinsel is verheugd dat Nikki Wagenaar per 1 mei als vaste waarnemer is komen werken. Zij is eerder huisarts in opleiding geweest bij ons en nu klaar met haar opleiding.

Nieuw personeel

Per 1 december is Merle Flohr  het assistenten team van Teszler en Bruinsel komen versterken. Wij zijn hier erg blij mee. Zij is een ervaren assistente en een grote aanwinst voor het hele team.

No-Show/ Niet verschenen op afspraak-tarief
Het komt tegenwoordig helaas steeds vaker voor dat men zonder tijdig af te zeggen niet op een afspraak verschijnt.
Gezien de drukte in de praktijk ervaren wij dit als vervelend, omdat wij dan iemand anders hadden kunnen helpen op dit tijdstip.
Dit geldt voor afspraken bij de assistentes, de praktijkondersteuners (POH-S en POH-GGZ) en de huisartsen.
Indien u nalaat een afspraak tijdig af te bellen, dan ontvangt u een waarschuwing. Indien u voor een tweede keer niet verschijnt zonder bericht, dan sturen wij u een nota ter hoogte van 25 euro. U moet deze nota zelf betalen. Uw zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

NHG accreditatie
Per januari 2017 is de HOED Diemen centrum NHG geaccrediteerd. Dit is een kwaliteitskeurmerk opgesteld door de beroepsgroep.

Huisartsen in opleiding
Dokter Teszler en Bruinsel hebben een huisarts in opleiding werkzaam in de praktijk. Dit is tot 12 juli dokter Wehmeijer.

Vakanties 2020:

Fortuin: 6-7 t/m 24-7

van Grieken: 27-7 t/m 14-8

Teszler: 

Bruinsel: 3 t/m 17 juli

Wrattenspreekuur

Voor de behandeling van wratten kunt u een afspraak maken met de assistente.

ADRES

Prinses Beatrixlaan 7 1111 EX Diemen

Praktijk Fortuin 020-6996236
Praktijk van Grieken 020-6901984
Praktijk Teszler 020-6901837
Praktijk Bruinsel 020-6901828

Na 17.00 uur en op weekend- en feestdagen kunt u in geval van spoed bellen met de huisartsenpost; telefoon 088 00 30 600

HUISARTSEN DIEMEN CENTRUM