NIEUWE PATIENTEN

De praktijken van dokter Fortuin en dokter van Grieken nemen geen nieuwe patiënten aan  tenzij u een partner of gezinslid bent van een ingeschreven patiënt.

Vanwege drukte zijn de praktijken van dokter Bruinsel en dokter Teszler  alleen geopend voor  mensen die in Diemen Centrum of de Sniep wonen die nog geen huisarts in Diemen hebben.

Wilt u zich inschrijven neem dan eerst even contact op met de assistente van de praktijk waar u zich wilt inschrijven. Zij kan dan o.a. verifiëren of u in het juiste postcode gebied woont.
In verband met de privacy wet kan er geen formulier online of per mail verstuurd worden. Het formulier moet bij de assistente worden afgegeven.

dokter Bruinsel

Inschrijfformulier dokter Bruinsel (klik op de link hieronder, deze opent een Word document wat u moet invullen, u kunt dit formulier zo volledig mogelijk ingevuld afgeven bij de assistente op de praktijk.)

inschrijfformulier-Bruinsel

dokter Teszler

Inschrijfformulier dokter Teszler (klik op de link hieronder, deze opent een Word document wat u moet invullen, u kunt dit formulier zo volledig mogelijk ingevuld afgeven bij de assistente op de praktijk.)

inschrijfformulier-teszler

ADRES

Prinses Beatrixlaan 7 1111 EX Diemen

Praktijk Fortuin 020-6996236
Praktijk van Grieken 020-6901984
Praktijk Teszler 020-6901837
Praktijk Bruinsel 020-6901828

Na 17.00 uur en op weekend- en feestdagen kunt u in geval van spoed bellen met de huisartsenpost; telefoon 088 00 30 600

HUISARTSEN DIEMEN CENTRUM